Over Joelle

  • Persoonlijk aandacht
  • Op maat
  • Groot assortiment
  • Ambulante showroom
 

Met passie werken aan een exclusief interieur

Een interieur moet voldoen aan de gewenste uitstraling van uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid en passen bij de sfeer die u wilt uitdragen. Bij Joelle Project Trading giert de passie voor interieur en het vak door het lijf. Wij weten hoe een product, dat speciaal voor uw interieur is gemaakt, een WOW-effect kan geven aan de beleving van de gasten. Joelle Project Trading levert producten op maat: van bedlopers, kussens tot gordijnenmeubelsbedheads en wandbanken.

Over Joëlle

Ze studeerde aan de Mode-Academie in Amsterdam, vond haar weg in de hotellerie branche en brengt nu het liefst mode terug in meubels. Joëlle Franssen is het gezicht achter Joelle Project Trading en heeft het als haar missie gemaakt om voor elke klant iets unieks af te leveren. Vanuit deze missie richt ze al jarenlang hotels, restaurants en andere horeca-interieuren in. Van Van der Valk en Fletcher Hotels tot verschillende eetgelegenheden en grote restaurants. Joëlle onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige stoffen, bijzondere materialen, unieke patronen en stijlvolle details. Haar grote internationale netwerk zorgt ervoor dat ze goed contact heeft met uiteenlopende fabrikanten. Elk product wordt op maat gemaakt, wat zorgt voor een exclusief interieur en een eigen signatuur.

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Kennismakingsgesprek

WOW-effect in uw interieur

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek