Bedheads

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Bedheads voorzien van maatwerk stoffen in jouw unieke huisstijl

Met bedheads – ook wel hoofdborden genoemd – van Joelle Project Trading laat je zien dat smaakvol overnachten centraal staat in je hotel, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Fijne overnachtingen beginnen bij prettig ingerichte kamers met comfortabele bedden en smaakvolle bedheads. Uniek en op maat gemaakt in de kleuren en prints van jouw eigen huisstijl. Met de unieke dienstverlening van Joelle Project Trading biedt je je gasten een warm welkom en een uniek en aangenaam verblijf. Een mooi hoofdbord in je unieke huisstijl is daarbij onmisbaar!

Luxe bedheads voor hotelkamers met maatwerk bekleding
Gecapitonneerde bedheads voor de inrichting van hotelkamers
Hotelchique bedheads voor hotelinrichting

Een passend hoofdbord geeft allure aan de hotelkamer

Bij een stijlvolle hotelkamer hoort een goed hotelbed. Een passend luxe hoofdeinde maakt het bed compleet. Geef het hotelbed allure door de kiezen voor een bijzonder materiaal of unieke uitvoering. Zelfs bedheads met print behoren tot de mogelijkheden, waardoor het naadloos aansluit bij de stijl en sfeer van de hotelkamer. Of je nu gaat voor een zwart hoofdeinde of een velvet look, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs een bedhead met eigen print is mogelijk, zodat het headboard naadloos aansluit bij de stijl en sfeer van de hotelkamer.

Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk bedheads
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels, bedheads en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
Bedheads hotelchique voor de inrichting van hotels
Unieke bedheads in elke huisstijl bij Joelle Project Trading

Gebruik van unieke en bijzondere stoffen voor bedheads

Voor maatwerk bedheads gebruiken we uiteraard niet de standaard stoffen. Omdat we je bedhead in jouw ‘signature look’ maken, gebruiken we hiervoor stoffen van de beste leveranciers met de mooiste kleuren en prints. In ons eigen atelier in Nederland maken we alle stoffen voor iedere klant op maat.  Ook stoffen die eenvoudig alleen met water schoon te maken zijn, behoren tot de mogelijkheden. Wij komen graag bij je langs met onze showroom vol stalen, prints en ideeën of om alle mogelijkheden voor bedheads op maat met je te bespreken.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek

bedheads in elke huisstijl bij Joelle Project Trading