Inrichting hotel

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Inrichting hotel met maatwerk stoffering en meubels

Inrichting hotel met maatwerk stoffering en meubels is onmisbaar voor elk bedrijf dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Een smaakvolle inrichting van je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping maakt het verschil of mensen graag nog eens terugkomen of daar in toekomst vanaf zien. Wij maken dat verschil graag voor je. Interieurwensen tot leven laten komen is de passie van Joelle Project Trading. Bij de inrichting hotel creëren we de sfeer die jij wil uitstralen. Wij helpen je kiezen vanaf het model stoel, bank of fauteuil, de pootjes, een speciaal type leuning, het zitcomfort, tot aan de materiaal- en stofkeuze. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Inrichting hotel en deskundig advies daarbij van Joelle Project Trading helpt je een uniek interieur creëren dat warmte en comfort uitstraalt.

Luxe hotel fauteuil in elke huisstijl voor hotelinrichting

Joelle Project Trading voor inrichting van je hotel

Joelle Project Trading is een klein en zeer flexibel bedrijf met een groot netwerk van leveranciers. En met een grote staat van dienst! Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat wij persoonlijk contact, zonder tussenpersonen, en een snelle gecontroleerde levering bieden voor een onweerstaanbare inrichting van een hotel of restaurant. Wij hanteren een unieke persoonlijke werkwijze vanaf de start opdracht tot aan de oplevering. Zo zijn en blijven we begin tot eind betrokken om niets aan het toeval over te laten. En als het gaat om service: wij weten dat je altijd in touw bent. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar! Je kunt bij Joelle Project Trading rekenen op het volgende:

 • Inrichting hotel op maat!
 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
Kussens

Inrichten hotel met eigen karakter

Iedereen kent wel de hotels en restaurants waarin het interieur bestaat uit slechts een verzameling willekeurige objecten. Mensen kiezen liever voor een bezoek of overnachting in een etablissement dat gastvrijheid uitstraalt. Daarom is de inrichting van je hotel zo belangrijk. Joelle Project Trading verzorgt alle hotel meubels van top tot teen, waaronder fauteuils, stoelen, barkrukken, bedden wandbanken en slaapbanken. Ook de stoffering, zoals gordijnen bedlopers en hotel kussens, verzorgen wij op maat binnen een aantrekkelijk concept.

Groot aanbod stoffen en materialen voor hotel meubels

Het inrichten van een hotel of restaurant kunnen wij verzorgen in iedere gewenste uitstraling. Wij kiezen meubels samen met je uit. Vele uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden zijn hierbij mogelijk. Wij helpen je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste en meest duurzame keuze te maken. Je hotel inrichting is niet alleen op uitstraling en comfort gericht, maar ook op duurzaamheid als het gaat om langdurig gebruik.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek