Bedloper

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Unieke huisstijl bedloper op maat

Met een unieke hotel bedloper van Joelle Project Trading geef je een hotelbed een eigen uitstraling en verberg je bovendien de insteek van het beddengoed. Kies voor een unieke stof, passende kleur of bijzondere stiksels en afwerking. Met een unieke hotel bedloper in de kleuren en prints van jouw eigen huisstijl van Joelle Project Trading biedt je je gasten een extra warm welkom. En ook krijgen je kamers een extra verzorgde uitstraling. Een smaakvolle hotel bedloper is de gastvrije kers op de taart voor ieder hotel, vakantiepark, bed & breakfast of glamping.

bedloper

Hotel bedloper van Joelle Project Trading?

Joelle Project Trading is een klein en zeer flexibel bedrijf met een groot netwerk van leveranciers. Onze kracht zit hem in persoonlijk contact zonder tussenpersonen en een snelle gecontroleerde levering van het mooiste maatwerk hotel bedding. Wij hanteren een unieke persoonlijke werkwijze, vanaf de start van de opdracht tot aan het leveren van iedere hotel bedloper. Wij missen geen detail om je altijd de beste kwaliteit hotel bedloper of sprei te leveren. Wij weten dat je in jouw branche eigenlijk altijd ‘in bedrijf’ bent. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar! Joelle Project Trading biedt je het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle

Gastvrijheid en goede smaak gaan hand in hand

Extra sfeer en uitstraling in je gastenkamer bereik je met een unieke hotel bedloper of sprei op maat. Ze zijn bovendien erg handig, want multifunctioneel: Ze bieden een warme sfeer en uitstraling, zijn lekker warm aan de voeten en beschermen je bedlinnen tegen vuil van bijvoorbeeld koffers en/of tassen. In een gastvrije kamer waar je je gasten een heerlijke overnachting wilt bieden, is een smaakvolle hotel bedloper je visitekaartje waar je gasten zich snel thuis voelen.

Gebruik van unieke stoffen

Voor een maatwerk hotel bedloper gebruiken we geen standaard stoffen. We gebruiken stoffen van de beste leveranciers met de mooiste kleuren en prints. In ons eigen atelier in Nederland maken we alle stoffen op maat. En omdat veiligheid in de hospitality ook zeer belangrijk is, maken wij naar wens iedere hotel bedloper van duurzame en brandvertragende stoffen. Ook stoffen die eenvoudig met water schoon zijn te maken, zijn mogelijk. Wij komen graag bij je langs met onze mobiele showroom vol stalen, prints en ideeën of om alle mogelijkheden voor je maatwerk hotel bedloper met je te bespreken.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek