Bedsprei

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Unieke huisstijl hotel sprei op maat

Met een unieke hotel sprei van Joelle Project Trading toon je dat een smaakvol verblijf en overnachting voor je gasten zeer belangrijk is voor je hotel, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Geef je bedden een nette uitstraling met een fraaie hotel sprei in je eigen stijl. Bovendien zorg je er met een hotel sprei voor dat er geen insteek van het beddengoed zichtbaar is aan het uiteinde van het bed. Met de unieke hotel sprei van Joelle Project Trading biedt je je gasten een extra warm welkom en krijgen je kamers een extra verzorgde uitstraling in de kleuren en prints van jouw eigen huisstijl.

Hotel sprei van Joelle Project Trading?

Joelle Project Trading is een klein en zeer flexibel bedrijf met een groot netwerk van leveranciers. Onze kracht zit hem in persoonlijk contact zonder tussenpersonen en een snelle gecontroleerde levering van de mooiste hotel bedding op maat. Wij hanteren een unieke persoonlijke werkwijze, vanaf de start van de opdracht tot aan het leveren van de hotel sprei. Wij missen geen detail om je altijd de beste kwaliteit hotel sprei te leveren. Wij weten dat je in jouw branche eigenlijk altijd ‘in bedrijf’ bent, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar! Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle

Gebruik van unieke stoffen

Voor het maken van een maatwerk hotel sprei gebruiken we geen standaard stoffen. We gebruiken stoffen van de beste leveranciers met de mooiste kleuren en prints. In ons eigen atelier in Nederland maken we alle stoffen op maat. En omdat veiligheid in je branche ook zeer belangrijk is, maken wij naar wens iedere hotel sprei van duurzame en brandvertragende stoffen. Ook stoffen die eenvoudig met water schoon te maken zijn, zijn mogelijk. Wij komen graag bij je langs met onze mobiele showroom vol stalen, prints en ideeën of om alle mogelijkheden voor je maatwerk hotel sprei met je te bespreken.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek