Werkwijze

  • Persoonlijk aandacht
  • Op maat
  • Groot assortiment
  • Ambulante showroom
 

Concept

Wij adviseren bij het restylen en faciliteren stylisten en interieurarchitecten bij het realiseren van interieurwensen.

Bemiddeling

Daarom is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in een interieur dat u voor ogen heeft. We bespreken de ideeën en sparren vervolgens over de mogelijkheden.

Realisatie

Zo ontdekken we samen de voorkeuren in stijl, kleur en materialen en werken we naar een passend interieur.

Elk hotel of restaurant verdient een eigen identiteit en vanuit die gedachte en visie gaat Joelle Project Trading te werk. We onderscheiden, geven karakter en creëren een blijvende herinnering bij uw gasten. Wij leveren waar u naar op zoek bent: producten die naar eigen wens samengesteld worden. Van de stoffering van meubelen en de uitvoering van bedcovers, de prints op de gordijnen en de details in de sierkussens. Op deze manier wordt een unieke stijl en sfeer gecreëerd die uw gasten blijven herinneren.

Joelle Project Trading adviseert bij het restylen van uw hotel of restaurant en faciliteren stylisten en interieurarchitecten bij het realiseren van interieurwensen. Daarom is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in een interieur dat u voor ogen heeft. We bespreken de ideeën en sparren vervolgens over de mogelijkheden. Zo ontdekken we samen de voorkeuren in stijl, kleur en materialen en werken we naar een passend interieur.

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek