Hotel fauteuil

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Maatwerk stoffering voor unieke huisstijl hotel fauteuil

Zoek je de prefect hotel fauteuil voor je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping? Met een unieke op maat gemaakte hotel fauteuil van Joelle Project Trading laat je zien dat gastvrijheid en een warme uitstraling belangrijk voor je is. Comfortabel zitten en lekker ontspannen begint voor je gasten altijd met een hotel fauteuil die gestoffeerd is met warme kleuren, mooie prints en stoffen die prettig aanvoelen. Hotel fauteuils, stoelen, barkrukken en andere zitmeubels maken wij uniek en op maat in de kleuren en prints van jouw huisstijl. Een aangenaam verblijf voor je gasten begint met een fraaie hotel fauteuil van Joelle Project Trading.

Hotel fauteuil van Joelle Project Trading

Wij zijn een klein en zeer flexibel bedrijf met een groot netwerk van leveranciers. Wij onderscheiden ons door persoonlijk aandacht en contact zonder tussenpersonen en een snelle gecontroleerde levering van de mooiste maatwerk hotel fauteuils op maat. Wij hanteren een unieke persoonlijke werkwijze, vanaf de start van de opdracht tot aan het leveren van de producten. Elk detail heeft onze aandacht om je altijd te voorzien van de beste kwaliteit hotel fauteuil. En omdat je in jouw branche altijd in touw bent, zijn wij ook 24/7 bereikbaar! Joelle Project Trading biedt je:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht en advies
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle

Een bijzondere hotel fauteuil valt altijd op!

Zet je eigen handtekening onder sfeer en uitstraling van je etablissement met een smaakvol beklede hotel fauteuil. Die zit niet alleen lekker, het is ook een prachtig visitekaartje voor je bedrijf. Gasten onthouden een smaakvol en gastvrij interieur altijd als een pluspunt!. Wij kunnen op diverse manieren je hotel fauteuil personaliseren, want niet alleen het model van de fauteuil is naar wens te kiezen; de stoffering, het materiaal en de details zijn zeker zo belangrijk. Zo creëren we samen de hotel fauteuil die perfect in het totaalplaatje past. Laat je inspireren. Wij komen hiervoor graag bij je langs met een selectie stoffen en materialen.

Vele stoffen en materialen

Voor een hotel fauteuil hebben we een haast oneindige keuze aan stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden. Joelle Project Trading helpt je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste keuze te maken die het dichtst bij je staat. Uiteraard letten we er bij het maken van een hotel fauteuil op dat je een duurzame keuze maakt. Je fauteuil wordt behalve uitstraling en comfort ook getest op schuifsterkte en levensduur.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek