Bedcover

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Luxe bedcover op maat in de huisstijl

Met een luxe bedcover van Joelle Project Trading geef je een bed een eigen uitstraling in de gewenste huisstijl en verberg je bovendien de insteek van het beddengoed. Kies voor een unieke stof, passende kleur of bijzondere stiksels en afwerking. Met een unieke bedcover in de kleuren en prints van jouw eigen huisstijl van Joelle Project Trading biedt je je gasten een extra warm welkom. De bedcover geeft je kamers bovendien direct een extra verzorgde uitstraling. Een smaakvolle bedcover is de gastvrije kers op de taart voor ieder hotel, vakantiepark, bed & breakfast of glamping.

Luxe bedcover voor hotels, vakantiehuizen en accommodaties
Unieke luxe bedcover die je hotelkamers complimenteert en het voor de housekeeping makkelijker maakt om het bed netjes op te maken
bedcover zware stof voor luxe hotelkamers

Wanneer je kiest voor een luxe bedcover van Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, waaronder je bedcovers, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’. Zo kies je zeker de juiste bedcovers die perfect aansluiten bij je huisstijl.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
Hotelinrichting en hotelinterieur met bedcover van Joelle Project Trading
Bedcover die bij je hotelkamers past, van modern tot klassiek

Luxe bedcovers voor gastvrijheid en sfeer

Extra sfeer en uitstraling in je gastenkamer bereik je met een unieke of luxe bedcover op maat. Ze zijn bovendien erg handig, want multifunctioneel: Ze bieden een warme sfeer en uitstraling, zijn lekker warm aan de voeten en beschermen je bedlinnen tegen vuil van bijvoorbeeld koffers en/of tassen. In een gastvrije kamer waar je je gasten een heerlijke overnachting wilt bieden, is een smaakvolle bedcover je visitekaartje waar je gasten zich snel thuis voelen.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Wilt u de mogelijkheden voor een luxe bedcover bespreken? Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect. Of je nu kiest voor enkel een bedcover of dat je gehele hotelkamers wilt laten inrichten,  Joelle Project Trading staat voor u klaar. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek

Gordijnen en bedcover op maat hotelkamer