Restaurant stoelen voor horeca

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Leverancier van restaurant stoelen voor horeca met stoffering op maat

Zoek je een leverancier voor restaurant stoelen voor horeca met stoffering op maat voor je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping? Als leverancier van stoelen voor commercieel gebruik levert Joelle Project Trading het meubilair waarmee je gastvrijheid en warmte in je bedrijf uitstraalt. Comfortabel zitten en ontspannen begint altijd met restaurant stoelen die gestoffeerd zijn met warme kleuren, mooie prints en stoffen die prettig aanvoelen. Naast horeca stoelen, hebben wij ook een ruim assortiment in fauteuils, barkrukken, wandbanken en hockers. Wij maken en leveren alles op maat in de door jou gewenste stijl. Wanneer je de horeca inrichting overlaat aan Joelle Project Trading geef je gasten altijd een warm welkom en comfortabel verblijf.

Restaurant stoelen voor horeca in elke kleur en stoffering
Restaurant stoelen met armleuning
restaurant stoelen voor horeca
Hotellobby inrichting

Bied uw gasten optimaal comfort met een goede restaurantstoel. Joelle Project Trading geeft je de keuze uit verschillende modellen stoelen van uw restaurant, lunchroom en brasserie die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de rugleuning, het comfort van de zitting, de armleuning en type restaurantstoel. Daarnaast is er oneindig veel keuze aan stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden. De combinaties zijn daardoor enorm uitgebreid. Kies bijvoorbeeld voor industriële armstoelen in combinatie met luxe fauteuils. Joelle Project Trading zorgt ervoor dat je restaurantstoel een duurzame investering is, omdat niet alleen het comfort wordt getest, maar ook de schuifsterkte en levensduur van het zitmeubilair.

Persoonlijk advies horeca stoelen

Bij Joelle Project Trading kun je terecht voor bijzondere en persoonlijke aankleding voor de reisbranche en horeca. Zo leveren wij stoelen in diverse modellen en stofferingen. Onze kracht zit hem in maatwerk en persoonlijk contact zonder tussenpersonen. We dragen zorg voor een snelle gecontroleerde levering van de mooiste stoelen op maat. Om als leverancier van stoelen geen detail te missen houden wij elke bestelling nauwlettend in het oog, zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is. En omdat je in jouw branche altijd in touw bent, zijn wij ook 24/7 bereikbaar! Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Persoonlijk en professioneel advies
 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Maatwerk horeca stoelen
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je restaurant stoelen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’. De meubels zelf kun je in onze vaste showroom komen bekijken en testen.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

Restaurant stoelen voor horeca inrichting in elke gewenste stijl
Horeca stoelen voor een ronde tafel

Restaurant stoelen met ruim aanbod stoffen en materialen

Als projectinrichter kunnen wij je stoelen in een haast oneindige keuze aan stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden bieden. Ook combinaties daarbinnen zijn mogelijk. Joelle Project Trading helpt je persoonlijk om uit al die mogelijkheden de beste keuze te maken die het dichtst bij je staat. Uiteraard letten we er als leverancier van de stoelen op dat je investering duurzaam is. De stoelen worden niet alleen op uitstraling en comfort getest, maar ook op schuifsterkte en levensduur.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek

Horeca stoelen voor ronde tafel