Gordijnen

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Leverancier van gordijnen op maat

Joelle Project trading is het adres voor gordijnen. Gordijnen zijn belangrijk voor het bieden van de nodige privacy, verduistering en het creëren van een warme ambiance. Bij Joelle Project Trading, leverancier van maatwerk gordijnen, kun je kiezen voor een specifieke stof, print of kleur waardoor je iedere ruimte zijn eigen ‘look’ kunt geven. Dat is gegarandeerd het geval als je de gordijnen mooi combineert met de overige inrichting. Joelle Project Trading is het adres voor je gordijnen waar je de stoffen kunt kopen voor het creëren van een warme, verzorgde gastvrije uitstraling van je bedrijf.

Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7
Gordijnen voor hotelkamers in elke stof en huisstijl

Brandvertragende en verduisterende stoffen

Bij de inrichting van hotelkamers en restaurant dienen brandvertragende gordijnen gebruikt te worden. Joelle Project Trading biedt alleen brandvertragende raamdecoratie, zodat het niet nodig is om concessies te doen in de stoffen. Kies voor een hotelkamer met een verduisterend gordijn, zoals dim-out gordijnen en black-out gordijnen, waardoor de kamer wel of niet volledig verduisterd worden.

Qua stoffen en materialen is bij gordijnen veel mogelijk; van linnen en satijn tot aan een velvet stof of laat de gordijnen bedrukken met een eigen print. Zo verzekert u uw gasten van een goede nachtrust in een passende sfeer.

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

gordijnen
Gordijnen op maat voor hotelkamers
Gordijnen lamellen voor hotel

Groot aanbod stoffen en materialen

Het inrichten van een hotel of restaurant kunnen wij verzorgen in iedere gewenste uitstraling. Wij kiezen meubels samen met je uit. Vele uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden zijn hierbij mogelijk. Wij helpen je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste en meest duurzame keuze te maken. Je hotel inrichting is niet alleen op uitstraling en comfort gericht, maar ook op duurzaamheid als het gaat om langdurig gebruik.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek

gordijnen