Wandbanken

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Maatwerk stoffering voor unieke wandbanken

Met unieke maatwerk wandbanken van Joelle Project Trading vergroot je het aantal zitplaatsen in de ontvangstruimte van je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Geef door middel van een wandbank extra sfeer aan je eetgelegenheid of lobby en creëer hiermee een ruimtelijk effect. Een wandbank heeft een hoge, actieve zit met veel comfort voor onder andere lekker lang tafelen. En om je bedrijf extra aanzien en herkenbaarheid te geven kun je je wandbanken stofferen met warme kleuren, mooie prints en stoffen die prettig aanvoelen. We maken ze op maat voor je in de kleuren van je huisstijl. Met de unieke en bijzondere hotel wandbanken van Joelle Project Trading biedt je je gasten een warm welkom en een uniek en aangenaam verblijf.

Hotel wandbanken en ronde banken voor hotellobby's en restaurants
Hotel wandbanken voor de inrichting van hotel restaurants
Gecaptioneerde hotel wandbanken voor restaurantinterieur

Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

Unieke wandbanken en halfronde eetbanken voor hotels en restaurants

Groot aanbod stoffen en materialen

Hotel wandbanken kunnen we maken met zeer vele stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden. Joelle Project Trading helpt je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste keuzes te maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat je investering duurzaam is. Je wandbanken worden niet alleen op uitstraling en comfort getest, maar ook op schuifsterkte en levensduur.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek

Hotel eetbanken en wandbanken voor hotellobby's en restaurants