Meubilair

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Maatwerk meubels en stoffering

Met maatwerk meubels tover je je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping om tot een unieke locatie die voor iedereen herkenbaar is. Bij Joelle Project Trading stel je alle hotel meubels zelf samen. Elke stoel, bank, barkruk of tafel wordt speciaal voor je project uitgekozen. Van het model stoel, bank of fauteuil, de pootjes, een speciaal type leuning en niveau van het zitcomfort tot aan de materiaal- en stofkeuze en eventuele bedrukking. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Maar met het deskundige advies van Joelle Project Trading creëer je altijd een bijzonder interieur waarin je gasten zich direct thuis voelen.

Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
meubilair

Kies voor een eigen huisstijl

Als het om meubels gaat, staat een goed en mooi hotelbed natuurlijk centraal. Het slaapcomfort voor je gasten is van groot belang. Maar naast een comfortabel bed, hoort bij de ultieme gastvrijheid ook een fraaie en warme uitstraling van de kamer of restaurant. Dat is waar je gasten voor terugkomen. En bij een stijlvol en goed doordacht concept horen ook bijzondere hotel meubels. Joelle Project Trading verzorgt alle hotel meubels van top tot teen, waaronder ook fauteuils, stoelen, barkrukken, wandbanken, en slaapbanken. Ook de stoffering, zoals gordijnen, bedlopers en hotel kussens, verzorgen wij op maat binnen een aantrekkelijk concept.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek