Gordijnen op maat voor horeca, hotels en recreatie

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Leverancier van gordijnen op maat voor hospitality

De juiste gordijnen op maat zijn voor de uitbaters van vakantieparken, bed & breakfasts en restaurants onmisbaar. Gordijnen zijn in deze branche belangrijk voor het bieden van de nodige privacy, verduistering en het creëren van een warme ambiance. Bij Joelle Project Trading, leverancier van maatwerk gordijnen, kun je kiezen voor een specifieke stof, print of kleur waardoor je iedere ruimte zijn eigen ‘look’ kunt geven. Dat is gegarandeerd het geval als je de gordijnen op maat mooi combineert met de overige inrichting. Joelle Project Trading is de specialist in projectinrichting voor de hospitality branche. We hebben een grote collectie stoffen waarmee we een warme, verzorgde en gastvrije uitstraling van je bedrijf realiseren. Daarnaast kunnen we ook de totaalinrichting van je restaurant, vakantiewoningen, hotelkamers of lobby volledig verzorgen.

Gordijnen op maat voor hotelkamer
Hotelbedding op maat hotelkamer. Onder meer een bedsprei op maat en sierkussens
Hotelbedding voor hotels, vakantiewoningen en bed & breakfasts, in elke huisstijl mogelijk

Persoonlijk advies bij de keuze voor gordijnen op maat

Bij Joelle Project Trading kun je terecht voor bijzondere en persoonlijke aankleding voor de reisbranche en horeca. Zo onderhouden wij contacten met een gespecialiseerde leveranciers. Wij worden zeer gewaardeerd vanwege de persoonlijke aandacht die we onze klanten bieden, maar ook als snelle leverancier van maatwerk gordijnen. Vanaf de start van de opdracht zijn wij als leverancier van de gordijnen bij ieder project betrokken om geen detail te missen. Naast gordijnen hebben wij ook een groot assortiment meubels en stoffering tot onze beschikking en hebben we veel ervaring met complete projectinrichtingen. Omdat wij weten dat jouw werk 24 uur per dag doorgaat, zijn wij ook 24/7 bereikbaar! Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Gespecialiseerde leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
Met maatwerk gordijnen krijgen hotelkamers de juiste uitstraling

Brandvertragende en verduisterende gordijnstoffen

Wat betreft stoffen en materialen heeft Joelle Project Trading in gordijnen veel te bieden. Bij ons is veel mogelijk; van linnen en satijn tot aan een velvet stof. Maar ook het laten bedrukken van gordijnstof met een eigen print, of extra verduisterende stoffen, zoals black-out gordijnen. Zo verzeker je je gasten van een goede nachtrust in een sfeervolle ambiance. Ook leveren wij als groothandel gordijnen van brandvertragende materialen die noodzakelijk zijn voor gebruik in commerciële ruimtes. Wij zijn leverancier van gordijnen die brandvertragend zijn zonder dat we daarvoor concessies hoeven doen als het gaat om mooie prints en kleuren.

Groot aanbod gordijnen en materialen voor hotel meubels

Het inrichten van een hotel of restaurant kunnen wij verzorgen in iedere gewenste uitstraling. Wij kiezen de gordijnen en meubels samen met je uit. Vele uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden zijn hierbij mogelijk. Wij helpen je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste en meest duurzame keuze te maken wat betreft de gordijnen, stoffering en meubels. Je hotel inrichting is niet alleen op uitstraling en comfort gericht, maar ook op duurzaamheid als het gaat om langdurig gebruik.

Hotel gordijnen op maat in elke gewenste stof

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek