Groothandel stoelen

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Leverancier van stoelen met stoffering op maat

Zoek je een groothandel voor stoelen met stoffering op maat voor je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping? Als leverancier van stoelen voor commercieel gebruik levert Joelle Project Trading het meubilair waarmee je gastvrijheid en warmte in je bedrijf uitstraalt. Comfortabel zitten en ontspannen begint altijd met hotel stoelen die gestoffeerd zijn met warme kleuren, mooie prints en stoffen die prettig aanvoelen. Naast groothandel in stoelen, zijn wij ook leverancier van fauteuils, barkrukken, wandbanken en hockers. Wij maken en leveren alles op maat in de door jou gewenste stijl. Met de unieke groothandel in stoelen biedt je dankzij Joelle Project Trading je gasten altijd een warm welkom en comfortabel verblijf.

Groothandel stoelen met persoonlijk contact

Bij Joelle Project Trading kun je terecht voor bijzondere en persoonlijke aankleding voor de reisbranche en horeca. Zo zijn wij groothandel in stoelen met een groot netwerk aan leveranciers. Onze kracht zit hem in persoonlijk contact zonder tussenpersonen en een snelle gecontroleerde levering van de mooiste stoelen op maat. Om als leverancier van stoelen geen detail te missen houden wij elke bestelling nauwlettend in het oog, zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is. En omdat je in jouw branche altijd in touw bent, zijn wij ook 24/7 bereikbaar! Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Groothandel in stoelen met persoonlijke aandacht
 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

Groothandel stoelen met ruim aanbod stoffen en materialen

Als groothandel in stoelen kunnen wij je een haast oneindige keuze aan stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden bieden. Ook combinaties daarbinnen zijn mogelijk. Joelle Project Trading helpt je persoonlijk om uit al die mogelijkheden de beste keuze te maken die het dichtst bij je staat. Uiteraard letten we er als leverancier van de stoelen op dat je investering duurzaam is. De stoelen worden niet alleen op uitstraling en comfort getest, maar ook op schuifsterkte en levensduur.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek