Horeca inrichting

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Inrichting voor hotel, café en restaurant

Horeca inrichting met een smaakvolle en gastvrije uitstraling is onmisbaar voor iedere horeca-onderneming. Het is maatwerk als het gaat om het sfeervol inrichten van je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Goede horeca inrichting zorgt ervoor dat je gasten zich welkom voelen en dat ze je zaak graag nog eens bezoeken. Horeca inrichting is de passie van Joelle Project Trading. Wij creëren voor onze opdrachtgevers de inrichting en de bijbehorende sfeer die past bij het bedrijf, de omgeving en de gasten. Wij helpen je de horeca inrichting uitkiezen van de modellen tafels en stoelen, banken en/of fauteuils, de pootjes, een speciaal type leuning, het zitcomfort, tot aan de materiaal- en stofkeuze van de kleden, het meubilair en de gordijnen. Wij helpen je een consistente keuze maken uit de vele mogelijkheden. Met de horeca inrichting en het deskundige advies van Joelle Project Trading kom je tot een gastvrije horeca gelegenheid die warmte en comfort uitstraalt.

Maatwerk horeca inrichting van Joelle Project Trading

Joelle Project Trading is een klein en zeer flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in horeca inrichting. Wij beschikken over een zeer betrouwbaar netwerk leveranciers voor de meest bijzondere producten en ontwerpen. Omdat wij persoonlijk betrokken zijn, kunnen wij een snelle gecontroleerde levering voor een onweerstaanbare inrichting van je hotel, restaurant of vakantieverblijf garanderen. En als het gaat om service: wij weten dat je in de horeca altijd in touw bent. En om je daarin tegemoet te komen, zijn wij 24/7 bereikbaar! Met horeca inrichting van Joelle Project Trading rekenen op het volgende:

 • Horeca projectinrichting op maat!
 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
Unieke wandbanken en halfronde eetbanken voor hotels en restaurants

Horeca inrichting met karakter

Bij de inrichting van een horecazaak is het meubilair en de verdere aankleding extra belangrijk. Het totaalplaatje brengt een bepaald gevoel over. Voor welke stijl je ook kiest; gastvrijheid in de inrichting staat voorop om gasten zich thuis te laten voelen. Joelle Project Trading verzorgt met horeca projectinrichting voor smaakvolle meubels, waaronder fauteuils, stoelen, barkrukken, bedden wandbanken en slaapbanken. Ook verzorgen wij de stoffering, zoals gordijnen, bedlopers en (sier)kussens, op maat binnen een aantrekkelijk concept.

Groot aanbod stoffen en materialen voor de horeca

Horeca inrichting verzorgen wij in de door jou gewenste uitstraling. Wij adviseren daarbij over de keuze van de meubels en de levering van de vele mogelijke uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden. Horeca inrichting is niet alleen op uitstraling en comfort gericht, maar ook op duurzaamheid als het gaat om langdurig gebruik. En daar kun je bij ons altijd op rekenen.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek