Horeca projectinrichting

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Projectinrichting voor horeca en hospitality

Horeca projectinrichting is een vak op zich. Het is maatwerk als het gaat om de smaakvolle inrichting van je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Goede horeca projectinrichting maakt het verschil of mensen zich thuis voelen en later graag nog eens terugkomen. Wij maken dat verschil graag voor je. Projectinrichting voor de horeca is de passie van Joelle Project Trading. Bij de inrichting creëren we gezamenlijk de sfeer die jij wilt uitstralen. Wij helpen je kiezen vanaf het model tafels en stoelen, banken of fauteuils, de pootjes, een speciaal type leuning, het zitcomfort, tot aan de materiaal- en stofkeuze van het meubilair en de gordijnen. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Met de horeca projectinrichting en het deskundige advies daarbij van Joelle Project Trading kom je tot een horeca projectinrichting die warmte en comfort uitstraalt.

Restaurant stoelen voor horeca in elke kleur en stoffering

Joelle Project Trading voor maatwerk projectinrichting

Joelle Project Trading is een klein en zeer flexibel bedrijf in horeca projectinrichting met een groot netwerk van leveranciers. Opdrachtgevers kiezen het persoonlijke contact, zonder tussenpersonen, en voor een snelle gecontroleerde levering voor een onweerstaanbare inrichting van hun hotel, restaurant of vakantieverblijf. Wij zijn en blijven we begin tot eind betrokken bij elk project om niets aan het toeval over te laten. En als het gaat om service: wij weten dat je altijd in touw bent. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar! Met horeca projectinrichting kun je bij Joelle Project Trading rekenen op het volgende:

 • Horeca projectinrichting op maat!
 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality
Hotel fauteuil in de huisstijl van het hotel
Hotel wandbanken en ronde banken voor hotellobby's en restaurants

Inrichten hotel met eigen karakter

Bij de inrichting van een horecazaak is het meubilair en de verdere aankleding extra belangrijk. Het totaalplaatje brengt een bepaald gevoel over. Voor welke stijl je ook kiest; gastvrijheid in de inrichting staat voorop om gasten zich thuis te laten voelen. Joelle Project Trading verzorgt met horeca projectinrichting voor smaakvolle meubels, waaronder fauteuils, stoelen, barkrukken, bedden wandbanken en slaapbanken. Ook verzorgen wij de stoffering, zoals gordijnen, bedlopers en (sier)kussens op maat binnen een aantrekkelijk concept.

Groot aanbod stoffen en materialen voor de horeca

Horeca projectinrichting verzorgen wij in iedere gewenste uitstraling. Wij kiezen meubels samen met je uit. Vele uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden zijn hierbij mogelijk. Wij helpen je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste en meest duurzame keuze te maken. Horeca projectinrichting is niet alleen op uitstraling en comfort gericht, maar ook op duurzaamheid als het gaat om langdurig gebruik.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek