Hotel interieur

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Uniek maatwerk hotel interieur

Met een uniek maatwerk hotel interieur geef je het ultieme visitekaartje af in de vakantie- en horeca sector. Interieurwensen op een gastvrije en bijzonder manier tot leven laten komen is de ultieme passie van Joelle Project Trading. En dat zie je terug in al onze ontwerpen. Wij verzorgen de meest creatieve hotel interieur oplossingen op maat voor je hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid. Alle onderdelen in het interieur sluiten naadloos aan op het concept dat we voor je creëren en dat je graag wilt uitstralen. Wij kiezen samen met jou elke stoel, bank, barkruk of tafel speciaal voor je uit: vanaf het model stoel, bank of fauteuil, de pootjes, een speciaal type leuning, het zitcomfort van je meubels tot aan de materialen- en stofkeuze. Dankzij het deskundige advies en de creativiteit van Joelle Project Trading creëer je altijd een uniek hotel interieur dat warmte, comfort en gastvrijheid uitstraalt.

Hotelbedding voor hotels, vakantiewoningen en bed & breakfasts, in elke huisstijl mogelijk
Hotelbedding op maat, in elke huisstijl mogelijk.
Hotelbedding op maat hotelkamer. Onder meer een bedsprei op maat en sierkussens

Bijzonder hotel interieur van Joelle Project Trading

Onze kracht is dat wij een klein en zeer flexibel bedrijf zijn met een groot netwerk aan leveranciers van bijzondere producten. Omdat wij altijd persoonlijk betrokken zijn en blijven, kunnen wij een snelle gecontroleerde levering voor een onweerstaanbaar hotel inrichting van je hotel, restaurant of vakantieverblijf garanderen. Wij laten niets aan het toeval over. En omdat wij weten dat je in jouw branche eigenlijk altijd in touw bent, zijn wij 24/7 bereikbaar! Bij ons kun je altijd rekenen op het volgende:

 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality

Eigen huisstijl met eigen karakter

Zie jij ook liever een hotel interieur dat smaak, gastvrijheid en uniciteit uitstraalt boven een verzameling meubilair zonder enige samenhang? Een maatwerk hotel interieur heeft samenhang en biedt een opgeruimde luxe uitstraling door het gebruik van creatieve oplossingen en bijzondere materialen en stoffen. Joelle Project Trading verzorgt je hotel interieur van top tot teen binnen een bijzonder en aantrekkelijk concept.

Luxe stoffen en materialen voor je hotel interieur

Je hotel interieur verzorgen wij in de door jou gewenste uitstraling. Wij adviseren daarbij over de keuze van de meubels en de levering van de vele mogelijke uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden. Een bijzonder hotel interieur is daarnaast overigens niet uitsluitend op uitstraling en comfort gericht, maar ook op duurzaamheid als het gaat om langdurig gebruik. En daar kun je bij ons altijd op rekenen. Wij helpen je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste en meest duurzame keuze te maken.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek