Projectinrichting stoelen

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom
 

Projectinrichting stoelen voor de horeca

Projectinrichting stoelen van Joelle Project Trading. Dat zij stoelen waarmee je laat zien dat gastvrijheid en warmte een belangrijke rol speelt in je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Comfortabel zitten en ontspannen begint altijd met stoelen die gestoffeerd zijn met warme kleuren, mooie prints en stoffen die prettig aanvoelen. Fauteuils, eetstoelen, lounge stoelen en andere projectinrichting stoelen maken wij uniek en op maat in de kleuren en prints van jouw eigen huisstijl. Met de opvallende en unieke projectinrichting stoelen van Joelle Project Trading biedt je je gasten een warm welkom en een herkenbaar en aangenaam verblijf.

Gecaptioneerde hotel wandbanken voor restaurantinterieur
Fauteuils voor hotelkamers
Hotel wandbanken voor de inrichting van hotel restaurants

Waarom projectinrichting stoelen van Joelle Project Trading?

Wie kiest voor projectinrichting stoelen van Joelle Project Trading, kiest voor de persoonlijke aandacht van een klein en zeer flexibel bedrijf met een groot netwerk van leveranciers. Onze kracht zit hem in persoonlijk contact zonder tussenpersonen en een snelle gecontroleerde levering van de mooiste hotel stoelen op maat. Wij hanteren een unieke persoonlijke werkwijze, vanaf de start van de opdracht tot aan het leveren van de producten. Wij missen geen detail om je altijd de beste kwaliteit projectinrichting stoelen te leveren. En omdat je in jouw branche altijd in touw bent, zijn wij ook 24/7 bereikbaar! Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

  • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatwerk
  • Groot netwerk leveranciers
  • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
  • Showroom bij jou op locatie
  • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality

Ruim aanbod stoffen en materialen voor je stoelen

Bied je gasten optimaal comfort met goede en comfortabele stoelen. Wij bieden je de keuze uit verschillende modellen stoelen voor gebruik in je restaurant, lunchroom en brasserie die je volledig naar eigen wensen kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de rugleuning, het comfort van de zitting, de armleuning en het type stoel. Daarnaast hebben we een haast oneindige keuze aan stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden die je ook eindeloos kunt combineren. Wij helpen je daar uiteraard bij. Kies bijvoorbeeld voor industriële armstoelen in combinatie met luxe fauteuils. Wij zorgen ervoor dat al je projectinrichting stoelen een duurzame investering zijn, omdat niet alleen het comfort wordt getest, maar ook de schuifsterkte en levensduur van de stoelen.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek