Projectmeubilair horeca

 • Persoonlijk aandacht
 • Op maat
 • Groot assortiment
 • Ambulante showroom

Maatwerk meubilair voor horeca en restaurant

Projectmeubilair horeca komt het beste tot zijn recht als het maatwerk is. Want met projectmeubilair voor de horeca dat naar jouw smaak is ontworpen en gemaakt, creëer je de meest smaakvolle inrichting van je hotel, restaurant, vakantiepark, bed & breakfast of glamping. Goed horeca meubilair kan net dat verschil maken tussen je wel of niet thuis voelen. Je gasten voelen dat feilloos aan. Horeca projectmeubilair is de passie van Joelle Project Trading. Je horeca meubilair moet de warme en welkome sfeer van je zaak uitstralen. Wij helpen je je projectmeubilair horeca uitkiezen. Te beginnen met het model tafels, stoelen, banken of fauteuils tot aan de pootjes, de leuningen, het zitcomfort en ook de materialen, de stoffering en de gordijnen. Dankzij het deskundige advies en de professionele ondersteuning van Joelle Project Trading heb jij straks ook het projectmeubilair horeca dat bij je past.

Gecaptioneerde hotel wandbanken voor restaurantinterieur
Hotelbedding op maat hotelkamer. Onder meer een bedsprei op maat en sierkussens
Hotel wandbanken voor de inrichting van hotel restaurants

Projectmeubilair horeca van Joelle Project Trading

Waarom is kiezen voor projectmeubilair horeca van Jelle Project Trading een goede keuze? Wij zijn een klein en flexibel bedrijf met een groot netwerk leveranciers. Horeca ondernemers kiezen graag voor persoonlijk contact en iemand die veel werk uit handen neemt. Wij werken zonder tussenpersonen aan mooie ontwerpen en een snelle levering van je projectmeubilair voor de horeca. En als het gaat om service: wij weten dat je eigenlijk altijd wel actief bent. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar! Bij Joelle Project Trading kun je rekenen op het volgende:

 • Projectmeubilair horeca op maat!
 • Flexibel bedrijf met oneindige inspiratie
 • Persoonlijke aandacht
 • Maatwerk
 • Groot netwerk leveranciers
 • Duurzame stoffen, brandvertragende stoffen, stoffen die met alleen water schoon te maken zijn (aquaclean)
 • Showroom bij jou op locatie
 • Openingstijden 24/7

Ambulante showroom

Je projectinrichting, meubels en gordijnen moeten natuurlijk helemaal passen bij jou en je onderneming. Hoe kom je daar beter achter dan wanneer ik bij je langskom met mijn ambulante showroom? Ik laat je dan de mooiste stoffen en materialen zien waarmee je je nieuwe interieur zelf kunt ‘voelen, proeven, beleven en ervaren’.

Joëlle Franssens

Kennismakingsgesprek

joelle van Joelle Project Trading, de specialist in gordijnen, stoffering en meubilair op maat voor hotels, horeca en hospitality

Groot aanbod stoffen en materialen voor de horeca

Als het gaat om projectmeubilair horeca verzorgen wij in iedere gewenste sfeer en uitstraling. Wij kiezen het meubilair samen met je uit. Vele uitvoeringen en stoffen, leersoorten, materialen en verwerkingsmethoden zijn hierbij mogelijk. Wij helpen je persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste en meest duurzame keuze te maken. projectmeubilair horeca is overigens niet uitsluitend gericht op uitstraling en comfort, maar ook op duurzaamheid wat betreft lange levensduur.

Wensen & mogelijkheden bespreken?

Joelle Project Trading gaat voor niets anders dan het WOW-effect realiseren. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw hotel, gastenverblijf of horecagelegenheid kunnen betekenen? Of bent u benieuwd hoe úw interieur ideeën verwezenlijkt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via een WhatsApp-bericht, door te bellen, te mailen of kom gerust eens langs in onze showroom. Via 06 25 32 65 85 of mail naar info@joelleprojecttrading.nl.

Kennismakingsgesprek