Zit- en wandbanken voor de horeca

  • Persoonlijk aandacht
  • Op maat
  • Groot assortiment
  • Ambulante showroom
 

4 voordelen van maatwerk zit- en wandbanken voor de horeca

Heb je een eigen horecagelegenheid? Zoals een restaurant of café? Dan weet je vast al wel dat het interieur van jouw zaak enorm belangrijk is. Je wilt namelijk genoeg plek hebben voor gasten, wilt dat ze lekker en comfortabel kunnen tafelen en natuurlijk dat het interieur er mooi uit ziet. Want ook dat speelt een rol bij de beleving van jouw gasten. Nu is het alleen nog de vraag welke zit- en wandbanken je kiest voor jouw horecagelegenheid. Joelle Project Trading weet hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw zit- en wandbanken precies bij het bedrijf passen. Namelijk door zit- en wandbanken voor de horeca op maat te laten maken. We vertellen je graag meer over de voordelen hiervan.

Laat jouw huisstijl doorvoeren in de meubels

Door maatwerk zit- en wandbanken voor de horeca te laten maken, kun je de huisstijl van jouw eigen bedrijf in de meubels door laten voeren. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde kleur die onlosmakelijk aan jouw bedrijf verbonden is? Dan laat je de zit- en wandbanken in deze kleur maken. Op deze manier kun je een uniek en bijzonder interieur creëren. Zo geef je jouw horeca zaak extra aanzien en herkenbaarheid.

Je bepaalt alles zelf

Het mooie van zit- en wandbanken voor de horeca op maat laten maken, is dat je zelf alles kunt bepalen. Welke stoffen wil je voor de zit- en wandbanken? Of kies je voor leersoorten? En wil je graag zit- en wandbanken in mooie prints? Of liever een effen kleur? Alles is mogelijk! We helpen je graag persoonlijk om uit alle mogelijkheden de beste keuzes te maken.

Extra sfeer

Het interieur bepaalt onder andere de sfeer die jouw horecazaak uitstraalt. Door te kiezen voor maatwerk zit- en wandbanken voor de horeca, kun je zelf kiezen wat je uit wilt stralen. Zo kun je bijvoorbeeld warme kleuren kiezen voor een warme uitstraling, maar er is nog veel meer mogelijk.

Comfortabel zitten gegarandeerd

Het voornaamste doel van zit- en wandbanken voor de horeca is dat jouw gasten hier fijn op kunnen zitten. Gelukkig hebben onze maatwerk zit- en wandbanken voor de horeca een hoge, actieve zit met enorm veel comfort, zodat jouw gasten lekker lang kunnen tafelen. Hier worden ze ook op getest. Wij testen de zit- en wandbanken namelijk niet alleen op uitstraling, maar ook op comfort!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van maatwerk zit- en wandbanken voor de horeca? Of ben je benieuwd hoe wij jouw interieur ideeën kunnen verwezenlijken? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur ons een WhatsApp-bericht of bel ons via 06 25 32 65 85. Je kunt ook mailen naar info@joelleprojecttraining.nl.