Horeca interieur

  • Persoonlijk aandacht
  • Op maat
  • Groot assortiment
  • Ambulante showroom
 
Terug naar overzicht

Horeca interieur tips

Zodra u uw eigen horeca-onderneming begint, is het natuurlijk van belang dat u deze op de juiste manier inricht. U bent uw horeca onderneming ongetwijfeld begonnen met een duidelijk doel voor ogen. Bij dat doel hoort natuurlijk een bepaalde stijl en een bepaalde doelgroep. Maar waar te beginnen? Dat is soms een lastige vraag. Daarom krijgt u van ons in dit artikel een paar handige tips voor het kiezen van uw horeca interieur. Zo kunt u straks met een gerust hart de deuren van uw horecazaak openen en een goed lopende business tegemoet zien.

Bepaal uw doelgroep

Voordat u een nieuw horeca interieur ontworpen kan worden, is het essentieel om eerst uw doelgroep vast te stellen. Wie zijn uw klanten? Wat willen ze en waar komen ze voor? Bij een café met live muziek horen andere interieur elementen dan bij een sterrenrestaurant. Bij een familierestaurant denkt u aan iets anders dan bij een lunchroom. Onderzoek uw doelgroep en vraag uzelf wat voor een horeca interieur daarbij past.

Kies een blikvanger in uw horeca interieur

Kies voor uw horeca interieur één echte blikvanger. Iets waar iedereen meteen naar kijkt en wat ervoor zorgt dat mensen erover gaan praten. Misschien wordt er zelfs wel een foto van gedeeld op social media. Deze blikvanger hoeft zeker niet duur te zijn. Het kan een opvallend stukje behang op een muur zijn, een schilderij of een bijzonder meubelstuk. Zo trekt u wellicht ook weer nieuwe klanten naar uw horecazaak.

Ga voor de juiste verlichting in uw horecazaak

Als er iets belangrijk is voor de juiste beleving in een horeca interieur, dan is het wel goede verlichting. Een horecagelegenheid draait een en al om ervaring. U kunt het mooiste en meest passende horeca interieur hebben, maar als de verlichting niet klopt, slaat u de plank alsnog mis. Te weinig verlichting is niet goed, omdat de doelgroep dan onvoldoende ziet. Teveel licht, waardoor de klant wordt verblind, is natuurlijk ook niet gewenst. Verdiep u hier dus goed in voordat u een lichtplan laat ontwerpen.

Neem contact op met een professionele interieur ontwerper

Joelle Project Trading heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en samenstellen van horeca interieurs. Op onze projecten pagina kunt u diverse projecten bekijken die we voor onder andere verschillende Van der Valk hotels hebben gerealiseerd.

Wilt u meer tips over het juiste horeca interieur? Wilt u professioneel advies van een specialist? Stuur dan gerust een WhatsApp-bericht naar 06 25 32 65 85. Of bel ons op dit nummer. U kunt ook mailen naar info@joelleprojecttraining.nl.