Huisstijl kussens op maat

  • Persoonlijk aandacht
  • Op maat
  • Groot assortiment
  • Ambulante showroom
 
Terug naar overzicht

Huisstijl kussens op maat: voordelen

Een interieur moet altijd voldoen aan de gewenste uitstraling van uw hotel, restaurant of andere horecagelegenheid. U wilt immers met uw horecabedrijf een bepaalde doelgroep aanspreken en daar hoort nu eenmaal een bepaalde huisstijl en sfeer bij. Om de huisstijl consistent te houden denkt u natuurlijk al snel aan grotere elementen, zoals de kleur van de muren, vloeren, banken, tafels, bedden en kasten. De kleinere elementen worden echter nog wel eens vergeten. Elementen zoals kussens. Daarom vertellen we u hier graag meer over de voordelen van huisstijl kussens op maat.

Huisstijl kussens in elke stijl

Of het nu gaat over hotel kussens of kussens voor uw restaurant, gastenverblijf of café. Ze dienen te passen bij de rest van uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een prachtig bruin café? Dan laat u eenvoudig huisstijl kussens op maat maken die daar perfect op aansluiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie donkergroene of bordeaux rode kussens die uitstekend bij de sfeer van een klassiek café passen? Heeft u juist een mooi modern gastenverblijf met lichte kleuren? Dan zorgt u met huisstijl kussens in kleuren zoals gifgroen en okergeel voor frisse, maar aangename en warme details. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen uit tientallen patronen en afbeeldingen voor uw huisstijl kussens op maat.

Huisstijl kussens in elk formaat

Naast de kleuren en de patronen, laat u huisstijl kussens op maat natuurlijk ook eenvoudig in elk formaat maken. Als u kussens voor uw restaurant of café wilt, wilt u natuurlijk wat kleinere kussens dan bijvoorbeeld voor in de hotelkamer. U laat huisstijl kussens eenvoudig maken als hoofdkussens voor in de bedden in uw hotelkamers. U laat ze daarnaast ook op maat maken in dezelfde stijl voor op stoelen en banken in de kamer. U kunt natuurlijk ook formaten en stijlen combineren.

Huisstijl kussens in elk materiaal

Per doeleinde is het soort materiaal van belang. Als u huisstijl kussens laat maken als hoofdkussens voor de bedden van uw hotelkamers, dan kiest u voor een synthetische stof, zoals polyester, of een gladde stof, zoals satijn. Voor huisstijl kussens voor banken of stoelen kunt u weer andere materialen kiezen. Heeft u bijvoorbeeld een landelijk restaurant met een zithoek, dan kunnen leren kussenslopen voor de kussens uitstekend werken. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook kussens of kussenslopen van katoen mogelijk.

Neem contact op met een specialist voor huisstijl kussens op maat

Het moge duidelijk zijn: met huisstijl kussens op maat kunt u op alle fronten alle kanten op. Van hotel kussens tot restaurant kussens en café kussens. Wilt u meer tips over het juiste horeca interieur? Wilt u professioneel advies van een specialist of huisstijl kussens op maat laten ontwerpen? Stuur dan gerust een WhatsApp-bericht naar 06 25 32 65 85. Of bel ons op dit nummer. U kunt ook mailen naar info@joelleprojecttraining.nl.